seeBreda City Tours

A city trip in Breda for just the two of you, with the whole family, a group of friends, business trip or bachelor party? Join us in a group tour or with your own private guide! Everything is possible with seeBreda!

Highlight Bike Tour

Highlight Bike Tour

 €
25.00

Per person

Breda has been voted the best city center in the Netherlands! Discover why on a bike tour that takes you along many highlights of this amazing city center and its surroundings.

Highlight Private Tour

Highlight Private Tour

From €150.00

PRICE BASED ON NUMBER OF PARTICIPANTS

Your family, friends or colleagues and one of our enthusiastic guides just for yourself. Doesn’t that sound like the best way to experience Breda?

Highlight Walking Tour

Highlight Walking Tour

 From
111.00

PRICE BASED ON NUMBER OF PARTICIPANTS

Would you like to enjoy a peaceful stroll through Breda with a guide who can tell you something about everything? History, culture and the best bars to have a beer after the tour?


SPECIAL REQUESTS? BOOK A CUSTOMIZED TOUR!

Something to celebrate with your company? Or do you want to go out with the whole family?
A tailor-made tour through beautiful Breda is definitely recommended. Whether you already know the city or not at all.

What do our guests say about our tours?

 •   Geweldige tour! Geweldige combi tussen historie, hedendaagse kijk op de stad en leuke anekdotes. Tino is sowieso een hele leuke gids die boeiend vertelt en Breda super boeiend neer zet. Sowieso is Breda een hele leuke stad dus de moeite waard om mee te gaan!

  thumb LarsR547
  8/06/2018

    Samen met mijn man breda op de fiets verkend. Een leuke rit door een prachtige stad. Onze gids wist veel en boeiend te vertellen. De flexibiliteit van de organisatie is groot. Ze denken graag met je mee.

  thumb Kim V
  7/10/2019
 •   Gisteren een tour door Breda bijgewoond met een groep, onder leiding van Tino. Het was zeer goed bevallen, was gezellig en hadden ook nog eens prachtig weer. Ik kom zelf als enige uit Breda, maar ben alsnog veel verrassende dingen te weten gekomen. Zeer tevreden!

  thumb MarcooH27
  2/27/2019

    Met de familie hebben we op de fiets Breda verkend. Nooit geweten dat het zo'n leuke stad is :). Gids Tino heeft ons veel mooie en interessante plekken laten zien. Door zijn manier van vertellen was heel de groep (van jong tot oud) geboeid aan...Meer

  thumb Rob H
  9/25/2019
 •   Al fietsend door Breda en omgeving een prima vrijdagochtend gehad. Gids Tino is goed op de hoogte met het heden en verleden van zijn stad. Mocht je Breda aan doen dan zou ik je deze fiets tour zeker willen aanraden. Je kunt in een betrekkelijk...Meer

  thumb Sophia M
  2/25/2019

    Om op de fiets Breda te leren kennen was relaxed en super leuk. Veel interessante geschiedenis en leuke recente anekdotes over Breda geleerd. Zelfs als Bredanaar veel van geleerd. De vriendelijke en grappige gids maakte een goede sfeer en het bakkie koffie halverwege in het...Meer

  thumb 863mattiasv
  8/03/2018
 •   Ontspannen fietstocht van 3 uur inclusief pauze op leuk terras in de wijk Ginneken, het weer hielp ook mee, en fijne gids (Tino) die leuke interessante verhalen te vertellen had. We hebben er echt van genoten.

  thumb Anita P
  4/01/2019

    Super leuke fietstocht met Arjo als gids. Je hoort over de geschiedenis van Breda, met uiteraard wat "sappige" weetjes. goede fietsen. Zeker de moeite waard om op een zaterdagmiddag te doen.

  thumb AngeliqueW58
  7/08/2019
 •   De fietstour van seeBreda is een aanrader. Goede organisatie en een fijne sfeer. We fietsten door stad en natuur naar de mooiste plekjes van Breda. We hadden pauze bij een leuk tentje. De gids heeft veel kennis van de stad en vertelt de verhalen met...Meer

  thumb Wendy O
  8/04/2018

    Een super fietstocht hebben we gehad, onze gids, Tino wist enorm veel en hij vertelde erg boeiend. Echt een aanrader, als je iets meer wilt zien en weten van het mooie Breda.

  thumb irenev814
  6/01/2019
 •   Vandaag een hele leuke tour gehad met SeeBreda! Een echte aanrader voor jong en oud. Er kwamen leuke verhalen aanbod, ook kwamen we op hele leuke plekjes. Echt genoten!

  thumb Silke v
  10/19/2019

    Erg goed. Arjo vertelde heel veel leuke anecdotes, wetenswaardigheden en andere feitjes uit zijn hoofd. Een aanrader.

  thumb Braak N
  8/07/2019
 •   SeeBreda is een leuke en leerzame ervaring voor jong & oud. De enthousiaste gids neemt je mee naar plaatsen in Breda die je gezien moet hebben. Heel leerzaam, maar vooral gezellig! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een vrienden-, familie of zakenuitje!

  thumb Kim D
  8/06/2018

    Het was een fantastische fietstocht met een perfecte balans tussen stad en natuur. De tourguide was relaxed, wist veel en bracht de nodige humor in de fietsroute, leuk! Veel weetjes over Breda die ik zelf als Bredanaar niet wist! Afsluiten met een biertje op Stek....Meer

  thumb Jop S
  8/01/2018
 •   De fietstour was erg mooi en onze leuke en spontane gids Renée kon het goed en boeiend vertellen. Het was een aangename middag om ons weekendje met vrienden te beginnen in het mooie en gezellige Breda. Ook Tino bedankt namens ons allemaal!

  thumb Caroline L
  7/26/2019

    We hebben een geweldig leuke fietstocht gemaakt in Breda via seeBreda. Interessante plekjes en culture 'highlights' van de stad werden bezocht en op een boeiende en originele wijze werd daarover verteld. Ondanks dat ik zelf al 35 jaar in Breda woon kreeg ik toch nog...Meer

  thumb josebeekers
  8/06/2019
 •   Ik was blij verrast door de fiets tour. Tino kan goed vertellen en we hebben veel van Beda gezien. We hebben een hele fijne en ontspannende Zondagochtend gehad. Echt een aanrader!

  thumb Marta A
  2/24/2019

    Met een vriendin heb ik in augustus de fietstour van seeBreda gedaan. Wij wonen allebei in Breda maar onze gids Arjo wist ons toch nieuwe wetenswaardigheden te vertellen en ons te attenderen op een nieuwe horecagelegenheid: Lokaal FLIPSE. Gelukkig kan Arjo beter vertellen dan fotograferen...Meer

  thumb Trees_v_H
  9/06/2019
 •   Super leuke tour gehad. Onze gids vertelde het allemaal erg leuk en veel nieuwe dingen over Breda te weten gekomen. Erg tevreden!

  thumb patriesgroningen
  6/11/2019

    Heel leuke tour om te doen! Aanrader voor iedereen die Breda een stukje beter wilt leren kennen. Onze gids Tino was spontaan, gezellig, en heeft de wijsheid in pacht.

  thumb Thijs B
  8/04/2018

Sitemap