De Bredase BierwandelingNB: Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus bieden wij momenteel GEEN tours aan!

Brabantse gezelligheid en Bourgondisch genieten met de bierwandeling in Breda

De beste manier om de gastvrijheid en het Bourgondische karakter van Breda te ervaren, is tijdens de bierwandeling van seeBreda. Deze culturele kroegentocht combineert de spannendste verhalen van de stad met het proeven van de mooiste lokale producten. Tijdens deze 3 uur durende stadswandeling door het centrum van Breda, doen we met jouw groep een drietal brouwerijen aan, waar de biertjes van eigen bodem al klaar staan op de bar. Tussen de brouwerijbezoeken door, laten we de leukste bezienswaardigheden van de stad zien en vertellen we de bijbehorende verhalen uit de geschiedenis. Deze bierwandeltocht is zonder twijfel de leukste groepsactiviteit van Breda!

BREDASE BIERWANDELING DETAILS

  • Elke donderdag t/m zondag
  • vanaf 6 personen (18+)
  • 3 uur
  • 37,50.- p.p.
  • Inclusief btw, gids & zes Bredase biertjes (15 cl)
  • Exclusief hapjes (extra consumpties voor eigen rekening)


Bourgondisch Breda

Breda heeft verschillende bijnamen. Zo wordt de stad vaak ‘de Parel van het Zuiden’ genoemd en staat het ook bekend als ‘Breda Nassaustad’, omdat dit adellijk geslacht uit Duitsland zich lange tijd in Breda gevestigd heeft. Inmiddels hoor je dankzij de bekende Bredanaars DJ Tiësto en Hardwell ook wel eens de term DJ-stad voorbijkomen. Maar wat ons betreft is de meest toepasselijke term om onze stad te omschrijven toch echt ‘Bourgondisch Breda’. Brabant staat natuurlijk bekend om zijn gezellige inwoners en Bredanaars zijn dan ook échte levensgenieters die de goede gewoontes van de zuiderburen hebben overgenomen. Wij weten als geen ander hoe je het dagelijks leven een stuk Bourgondischer beleeft en dat merk je meteen tijdens een bezoek aan de gastvrije binnenstad van Breda.

Wat is er te zien in Breda?

Breda staat natuurlijk bekend om zijn historische binnenstad en gezellige karakter, maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden dan dat alleen. Ontdek de volgende bezienswaardigheden van Breda:

Stek
Valkenbergpark
Kasteel van Breda
Geboortehuis Colonel Parker
de Koepelgevangenis
Chassé Campus
de Poolse Tank
de Ginnekenmarkt
Kasteel Bouvigne
Moby Dick
• Blind Walls Gallery
de Grote Markt & Kerk
Spanjaardsgat


Praktische info


Boek de Bredase Bierwandeling via de kalender hier rechts. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of +31 (0) 76 700 25 99 .

NB: de bierwandeling is te boeken vanaf 6 deelnemers. De minimale leeftijd om deel te nemen aan deze tour is 18 jaar.

De prijs per persoon is inclusief zes proefglaasjes (15 cl) ambachtelijk gebrouwen, Bredaas bier. Extra consumpties of hapjes zijn voor eigen rekening.

Beschikbaarheid


Is de datum of het tijdstip van jouw keuze niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je met minder dan 6 personen en vinden jullie het niet erg om met anderen op pad te gaan? Laat het weten! We zetten dan een instaptour online, waar dus ook andere groepen zich voor in kunnen schrijven. Zo komen jullie samen hopelijk tot de minimale groepsgrootte.

de Bredase Bierwandeling is dé rondleiding voor bierliefhebbers!
Book Now
Open chat