Maaltijden afhalen in Breda. Welke Bredase ondernemers hebben een afhaal- en bezorgservice?

Het zijn roerige tijden voor iedereen. Met name de ondernemers in de horeca worden zwaar getroffen vanwege de verplichte sluiting van hun zaak. Vandaar dat ook veel Bredase cafés en restaurants waar je het misschien niet één, twee, drie van verwacht, zich om laten toveren tot afhaal- en bezorgloket. Zo houden ze toch de inkomstenstroom op gang en haal jij Bourgondisch Breda zonder al te veel moeite je huis in! Win-win situatie, toch? Hieronder onze favoriete, en mogelijk tijdelijke, restaurants en/of bars in Breda waar jij maaltijden kunt afhalen.

Afhaal-en bezorg restaurants in Breda

1. Dok to go

Het mag geen geheim heten dat menig Bredanaar niet zonder zijn dagelijkse dosis Dok kan. En net toen Dok 19 op het punt stond om een zusje te openen, Dok 18, sloeg de corona crisis toe. Gelukkig zijn de toppers van Dok niet voor één gat te vangen, en stampten ze binnen no-time Dok To Go uit de grond. Op hun website doktogo.nl bestel je alles wat Dok normaal ook zo geliefd maakt; fris bier, fruitige wijnen, overheerlijke borrelplanken en zelfs BBQ-pakketten. Daarnaast bereiden ze iedere dag een wisselende daghap voor de mensen die geen zin hebben om te koken. Als je het café niet voor jezelf in huis haalt, doe het dan voor een ander!

Haven 18| Doktogo.nl

2. Super Sandwich

Als er in Breda al een onderneming bekend stond om zijn bezorgskills, dan is dat Super Sandwich wel. Maar waar de meeste mensen alsnog gingen afhalen, hebben Wesley en zijn personeel nu weinig andere keus dan het overgrote deel van hun bestellingen in Breda te bezorgen. Zo kan je dus alsnog de in Breda wereldberoemde club sandwich of het PK’tje (broodje pittige kip) in huis halen en hoef je niet eens in de rij te staan! Afhalen in Breda kan nog steeds, maar laat je niet afschrikken door de mogelijk lange wachtrij.

Ginnekenweg 2B| supersandwich.nl

3. Café de Beyerd

De afhaal- en bezorgopties beperken zich niet enkel tot die van restaurants, maar ook cafés besteden hun tijd creatief om hun producten alsnog aan de man, en vrouw, te krijgen. Zo ook biercafé de Beyerd. Bij hun bestel je niet alleen de huisgebrouwen bieren, maar eigenlijk alles wat normaal ook op de bierkaart staat. En het leukste is, dat ze verschillende boxen voor je hebben samengesteld om de keuze makkelijk te maken. Zo hebben ze pakketten uit eigen brouwerij, verrassingsboxen en een heuse Breda Bierbox. Maak plaats in je koelkast, want de keuze is reuze!

Boschstraat 26| https://www.beyerd.nl

4. Il Bandito

Je kon al gerechten afhalen in Breda’s beste pizzeria, maar aangezien het restaurant gedwongen gesloten is, zijn ze nu ook een kosteloze bezorgservice aan huis begonnen. Op donderdag tot en met zondag wordt de zelfgebouwde houtoven opgestookt, en doen Steven en zijn chefs niet anders dan dat ze het liefste doen; pasta’s maken en pizza’s bakken! Bestellen doe je telefonisch, dus dek snel de tafel, want deze chique pizza’s eet je niet op bank. Buon appetito!

Ginnekenweg 68| http://www.ilbandito.nl/index.html

5. BRACK

Brack bezorgt bier

Proeflokaal BRACK, een samenwerking van Brouwerijen Bliksem & Ramses en Bredase Bomen, tilt het afhalen van hun bieren naar een hoger niveau. Ze zijn een heuse Beer Pick Up Drive Through begonnen. Iets minder goed voor het milieu, maar veiliger in tijden waar afstand gehouden moet worden. Je kan op verschillende vrijdagavonden enkel met de auto terecht om de stevige bieren van deze brouwers op te pikken. Groot voordeel is dan weer, dat je lekker veel mee kan nemen, zodat je het in ieder geval vol houdt tot de volgende drive through. Check de facebook van BRACK voor de actuele data.

Speelhuislaan 175| http://www.brackbreda.nl

6. Radio Pannekoek

Radio Pannekoek is sinds deze zomer een begrip op STEK. De naam zegt het eigenlijk al, radio en pannenkoeken! Zin om het weekend goed te beginnen én lekker door te komen? Tune dan in bij Radio Pannekoek via de website. Het menu vindt je daar ook terug en dat staat boordevol verrassingen. Wij raden je de pannenkoekensushi aan… klinkt raar, smaakt heerlijk! Bestellen kan ook via de site of thuisbezorgd!

Veilingkade 9B| https://www.radiopannekoek.nl/

#bredakooplokaal
Bekijk voor een volledig overzicht van ondernemers in de horeca en retail de nieuwe website van Breda Koop Lokaal. Als je nog meer restaurants zoekt om te bezoeken na de quarantaine, bekijk dan onze andere blogs !

Book Now
Open chat