Groepsactiviteiten in Breda: een tour op maat bij seeBreda!

Wil je groepsactiviteiten in Breda organiseren en lijkt het je leuk om samen met collega’s wat meer van de stad te zien? Of zoek je nog een leuke activiteit voor de familiedag van het jaar? Naast een kroegentocht ook wat stoere verhalen aanhoren tijdens het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in)? Boek dan een fietstour of bierwandeling door de Parel van het Zuiden bij seeBreda. Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw uitje in Breda.

Groepsactiviteiten van seeBreda


Weet je niet welke groepsactiviteiten je wilt gaan doen? seeBreda biedt jou de mogelijkheid om Breda te verkennen waarin alle belangrijke hoogtepunten worden bezocht! Met onze fietstours en wandelroutes in Breda ontdek je verschillende historische monumenten uit het Nassau-tijdperk en hoor je verhalen over een ontsnapping uit de Koepelgevangenis en de manager van Elvis Presley. Zie je liever alleen de binnenkant van de leukste kroegen in Breda? Dan is dat zeker mogelijk met de nieuwe bierwandeling.

Breda is de perfecte stad voor een lange weekendtrip en we kunnen jou helpen er het beste van te maken! Tijdens onze rondleidingen door de stad, zullen we je Breda laten zien door de ogen van een Brabander. Onze fietstours en wandelroutes zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu met een groep vrienden bent, een zakenreis of gewoon met z’n tweetjes. Spring op één van onze fietsen of strik de veters van je schoenen en wij nemen je mee op pad!

Groepsactiviteiten in omgeving Breda

Inclusief alle belangrijke hoogtepunten:

Een tour op maat

Wil je een ochtendtour met aansluitend een lunch in de binnenstad? Of liever een middagtour om vervolgens een van de gezellige kroegen van Breda in te duiken? Alles is mogelijk! Onze spontane en enthousiaste gidsen weten als geen ander wat er allemaal te zien is in Breda. Tijdens jouw uitje in Breda verzorgen we een stadstour om niet te vergeten, al wandelend of op de fiets. Onze tours leiden je langs de vele bezienswaardigheden. Wist je bijvoorbeeld dat de Koepelgevangenis eigenlijk zo lek als een mandje was? En dat de geheimzinnige manager van Elvis uit Breda komt?

Groepsactiviteit in Breda naar jouw wensen

Bel ons op 076 700 25 99 of stuur een e-mail met jouw wensen voor de ideale groepsactiviteit in Breda naar info@seebreda.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Book Now