12/09/2018

Breda Highlight Fietstour – Zuiderwaterlinie

Breda Highlight Fietstour – Zuiderwaterlinie

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Nee? Boek dan de Breda Highlight Fietstour en kom tijdens deze 2,5 uur durende fietstocht achter al deze verhalen, en meer! Voor een heerlijk dagje weg kies je voor een fietstour in Breda! Onze spontane gidsen weten namelijk als geen ander wat er allemaal te zien is in Breda.

Dagje Breda

Een dagje of weekendje Breda is pas compleet met een fietstocht met seeBreda. Samen met een enthousiaste gids ontdek je de highlights van de Parel van het Zuiden op de fiets. We rijden een mooie route langs onder andere de Koepelgevangenis, het Kasteel van Breda, de Poolse Tank en Moby Dick. Ook de Grote Markt en een deel van de Blind Walls Gallery worden niet
Zuiderwaterlinieovergeslagen. We fietsen langs Spanjaardsgat, door het mooie Markdal,net buiten de stad en vertellen over de list met het Turfschip, alledrie mooie verhalen over de Zuiderwaterlinie. Halverwege de fietstocht genieten we van een drankje in het gezellige Ginneken.

Praktische informatie

Onze fietstour door Breda start op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers. STEK bevindt zich op 1 kilometer van station Breda. Bovendien kun je gratis voor de deur parkeren.

Fietstour BredaDe Breda Highlight Fietstour is al te boeken vanaf 2 personen en wordt aangeboden op zaterdagen en fee

stdagen om 10.30 uur en 14.00 uur. Ben je met een grote groep? Ook dan ben je van harte welkom voor een fietstocht bij seeBreda! Boek de Breda Highlight Fietstour via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl.

incl. BTW

 

Sitemap