Breda Highlight fietstour

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Tijdens de 3 uur durende Breda Highlight Fietstour kom je achter al deze verhalen, en meer! Voor een heerlijke activiteit tijdens jouw dagje uit kies je voor een fietstour in Breda! Onze spontane gidsen weten namelijk als geen ander wat er allemaal te zien is in deze verrassende stad.

Highlights:

Dagje Breda

Een dagje of weekendje Breda is pas compleet met een fietstocht met seeBreda. Samen met een enthousiaste gids ontdek je de highlights van de Parel van het Zuiden op de fiets. We rijden een mooie route langs onder andere de Koepelgevangenis, het Kasteel van Breda, de Poolse Tank en Moby Dick. Ook de Grote Markt en een deel van de Blind Walls Gallery worden niet overgeslagen. We fietsen door het mooie Markdal net buiten de stad en vertellen over de list met het Turfschip en de beruchte manager van Elvis; Colonel Parker. Halverwege de fietstocht genieten we van een drankje in het gezellige Ginneken.

Praktische Informatie & Boeken

Onze fietstour door Breda start op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers. STEK bevindt zich op 1 kilometer van station Breda. Bovendien kun je gratis voor de deur parkeren. De Breda Highlight Fietstour is al te boeken vanaf 2 personen en wordt aangeboden op vrijdag t/m zondag op verschillende tijden. Ben je met een grote groep? Ook dan ben je van harte welkom voor een fietstocht bij seeBreda! Boek de Breda Highlight Fietstour via onderstaand formulier.

Is de datum van je keuze niet beschikbaar? Bekijk dan de Breda Highlight Privétour voor meer beschikbaarheid!
Ga je liever al wandelend op pad? Check dan de Breda Highlight Wandeltour!

NB: vanaf 1 maart zijn we live gegaan met een nieuwe boekingsmodule.
Deze ondersteunt momenteel enkel betalingen met creditcard, maar zal op korte termijn uitgebreid worden met de mogelijkheid om via iDeal te betalen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of 076 – 700 25 99.

Sitemap