Breda Highlight Fietstour

NB: Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus bieden wij momenteel GEEN tours aan!

Brabantse gezelligheid en Bourgondisch genieten in Breda

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Fiets langs de bezienswaardigheden van Breda tijdens de 3 uur durende Breda Highlight Fietstour en krijg alle verhalen te horen! Voor een heerlijke activiteit tijdens jouw dagje uit kies je voor een fietstour in Breda! Onze spontane gidsen weten namelijk als geen ander wat er allemaal te zien en doen is in deze verrassende stad.

Dagje uit in Breda

Breda is verkozen tot Beste Binnenstad van Nederland en dat vinden wij hartstikke terecht! De Bourgondische levensstijl waar Brabant zo bekend om staat, ondervind je in Breda aan den levende lijve. Onze lokale gidsen weten niet alleen veel over de historie en cultuur van de stad, maar geven je ook graag de beste tips over wat er te zien en doen is in Breda. De allerbeste tip die we je kunnen geven, krijg je alvast gratis; onze fietstour is de leukste manier om deze mooie stad te verkennen!

Wat is er te zien in Breda?

Breda staat natuurlijk bekend om zijn historische binnenstad en gezellige karakter, maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden dan dat alleen. Fiets langs de bezienswaardigheden van Breda:

Stek
Valkenbergpark
Kasteel van Breda
Geboortehuis Colonel Parker
de Koepelgevangenis
Chassé Campus
de Poolse Tank
de Ginnekenmarkt
Kasteel Bouvigne
Moby Dick
Blind Walls Gallery
de Grote Markt & Kerk
Spanjaardsgat


Praktische info

Onze fietstours starten op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers dat zich bevindt op 1 kilometer van Breda CS. Aan de Veilingkade, recht voor de deur, kan men gratis parkeren. De Highlight Fietstour is al te boeken vanaf 1 persoon en wordt aangeboden op vrijdag t/m zondag op verschillende tijden. De tocht duurt 3 uur en is ongeveer 14 kilometer.

Boek de Breda Highlight Fietstour via de kalender hier rechts. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of 076 – 700 25 99.

Beschikbaarheid

NB: de Breda Highlight Fietstour gaat door vanaf 4 deelnemers. Komt u met minder personen en heeft er verder niemand geboekt?Dan zullen wij u tijdig informeren, eventueel een alternatief tijdstip aanbieden of het boekingsbedrag terugstorten.
Is de datum van je keuze niet beschikbaar? Bekijk dan de Breda Highlight Privétour voor meer beschikbaarheid. Ga je liever al wandelend op pad? Check dan de Breda Highlight Wandeltour.

Book Now
Open chat