NB: Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus bieden wij momenteel GEEN tours aan!

Stadswandeling Breda Highlight Wandeltour

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Nee? Boek dan onze stadswandeling in Breda en kom achter al deze verhalen, en meer!

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk vind je veel monumenten terug in Breda, de meeste stammen nog uit de Nassau-tijd. Maar we hebben ook verborgen tuinen en moderne street art. Zo is er voor elke gezelschap wel een bijpassende tour te vinden. Breda is uitermate geschikt om te voet te ontdekken. Zo zijn er veel evenementen die jaarlijks terugkeren. Voor meer informatie over de evenementen in Breda ga je naar vvvbreda.nl.

Je kunt ook heerlijk op verkenning gaan in de vele groene omgevingen die Breda kent. Je raakt niet snel uitgekeken op de Parel van het Zuiden!

De bezienswaardigheden van Breda:

Tijdens de stadswandeling in Breda kom je vele mooie, historische en karakteristieke bezienswaardigheden tegen die de Stad Breda mooier maken. Bij alle bezienswaardigheden vertellen onze stadsgidsen meer informatie over de unieke highlights van de stad. Wij zijn verliefd op onze stad en we hopen dat we dat tijdens de wandeltour in Breda kunnen doorgeven aan je. De bezienswaardigheden die je gedurende de wandeling ziet, zijn:

Stadswandeling door Breda

Stadswandeling door Breda

Tijdens een stadswandeling Breda leren kennen zoals wij dat doen? Het kan met een de wandeltour van seeBreda. De seeBreda wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is. Onze gidsen komen jullie graag op het station of bij het hotel ophalen en laten in 2 uur alle mooie plekjes in het historische centrum en omgeving zien. Tijdens een stadswandeling door Breda vertellen we je alles over de historie van Breda, laten we je de mooiste plekjes zien en ontdek je waarom Breda de Parel van het Zuiden genoemd wordt!

Praktische informatie & boeken

Onze gidsen halen je graag op het station van Breda of bij je hotel voor de stadswandeling door Breda. De Breda Highlight Wandeltour is al te boeken vanaf 2 personen en is iedere dag te boeken. Ben je met een grotere groep? Ook dan ben je van harte welkom voor een stadswandeling door Breda!
Boek de Breda Highlight Wandeltour via het onderstaand formulier:

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of 076 – 700 25 99.

Book Now
Open chat