LET OP: Onze tours gaan weer van start maar wel met extra maatregelen rondom het Coronavirus! Lees ons uitgebreide tourprotocol voor de maatregelen.

Breda Highlight Wandeltour

Wist je dat Breda iets te maken heeft met het ontstaan van New York? Dat de geheimzinnige manager van Elvis hier vandaan kwam? En dat de stad via een listige truc heroverd werd van de Spanjaarden? Nee? Boek dan onze wandeltour en kom achter al deze verhalen, en meer!

De bezienswaardigheden van Breda:

Stadswandeling door Breda

Stadswandeling door Breda

Wil jij tijdens je dagje of weekendje Breda de stad leren kennen zoals wij dat doen? De seeBreda wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is. Onze gidsen komen jullie graag op het station of bij het hotel ophalen en laten in 2 uur alle mooie plekjes in het historische centrum en omgeving zien. Tijdens een stadswandeling door Breda vertellen we je alles over de historie van Breda, laten we je de mooiste plekjes zien en ontdek je waarom Breda de Parel van het Zuiden genoemd wordt!

Praktische informatie & Boeken

Onze gidsen halen je graag op het station van Breda of bij je hotel voor de stadswandeling door Breda. De Breda Highlight Wandeltour is al te boeken vanaf 2 personen en is iedere dag te boeken. Ben je met een grotere groep? Ook dan ben je van harte welkom voor een stadswandeling door Breda!
Boek de Breda Highlight Wandeltour via het onderstaand formulier:

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of 076 – 700 25 99.

Book Now
Open chat