Fotografiefestival: Breda Photo 2018

Breda Photo is een internationaal fotografiefestival, dat van 5 september tot en met 21 oktober 2018 voor de 8ste keer zal plaatsvinden in Breda.

Topfotografen uit zowel binnen- als buitenland exposeren hedendaagse fotografie aan de hand van een maatschappelijk thema. Dit jaar is het thema ‘To Infinity and Beyond’.

Tickets voor Breda Photo

De buiten-exposities van Breda Photo zijn gratis te bekijken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig. Tickets zijn eenvoudig te bestellen via de website van Breda Photo. Om zeven weken onbeperkt toegang tot alle activiteiten te krijgen, is er een passe-partout te koop.

Breda Photo en seeBreda

SeeBreda is liefhebber van Breda Photo! Bij de aankoop van een festival passe-partout ontvang je een bonnenboekje. In dat boekje vind je ook een bon van seeBreda. Boek jij een fietstour of stadswandeling met seeBreda tijdens Breda Photo, dan doneren wij 5 euro per persoon aan MIVA.

MIVA

MIVA is een Nederlandse stichting die sinds 1935 kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden steunt met vervoer en communicatie. De stichting is expert in het ondersteunen van pioniers in ontwikkelingslanden met vervoer- en communicatiemiddelen, zodat zij meer kwetsbare mensen kunnen bereiken en toegang tot voorzieningen kunnen bieden. SeeBreda steunt tijdens Breda Photo een fietsproject van MIVA in Bangladesh.

In Bangladesh werkt MIVA samen met de Disabled Rehabilitation and Research Association (DRRA). Deze organisatie komt op voor de belangen van mensen met een handicap, met name kinderen: ze heeft aandacht voor hun rechten en werkt aan inclusie. Dat wil zeggen aan het meedoen in de samenleving. Een fiets kan hier het verschil al maken!

Breda Photo

De gezondheidsmedewerkers van MIVA en partners kunnen met een fiets meer mensen bereiken. Zo worden kinderen met een handicap ontdekt. Het aantal kinderen dat thuis therapie krijgt neemt toe en ook de follow-up van de kinderen die in behandeling zijn verbetert.

Praktische informatie

Een fiets- of wandeltour met seeBreda duurt 2,5 tot 3 uur. Onze fietstours starten op STEK. Boek je een stadswandeling? Dan halen onze gidsen je ook graag bij jouw hotel of op het Centraal Station op. Onze tours zijn al te boeken vanaf 2 personen, maar ook met een grote groep ben je van harte welkom! Boek je fietstour of stadswandeling eenvoudig op onze website. Zo zorgen we samen voor een mooie donatie voor MIVA in Bangladesh!

Sitemap