seeBreda cadeaubonGeef de Brabantse gezelligheid cadeau met een bon van seeBreda

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vriend, vriendin, kennis of collega? Ook hiervoor ben je bij seeBreda aan het juiste adres. Geef een cadeaubon voor een van onze tours, zoals het fietsarrangement. Zo is het niet alleen leuk om het presentje te krijgen, maar ook om te geven. Met deze cadeaubon geef je ze de mogelijkheid om Breda beter te leren kennen. Samen met onze gidsen zullen de verborgen parels van de stad bezichtigen en tegelijkertijd meer leren over de geschiedenis.

Wat is nu leuker om cadeau te doen, dan een activiteit die je niet snel zult vergeten? Met een cadeaubon voor een fietsarrangement of een van onze andere activiteiten zit je altijd goed. Onze waardebonnen zijn geldig op alle tours en je bepaald zelf hoeveel je er aan uit wilt geven. Kun je hier wat hulp bij gebruiken? Geen probleem, we helpen je graag verder!  

CADEAUBON DETAILS

  • online inwisselbaar bij het boeken van een tour
  • waarde van de bon is zelf te bepalen
  • de cadeaubon is onbeperkt geldig

De stadstours van seeBreda

Wil je je vriend of vriendin verrassen met een leuke activiteit in Breda? Kan je niet kiezen of collega’s een cadeaubon voor het fietsarrangement of voor een van onze andere activiteiten leuker zouden vinden? Dan is de coupon van seeBreda een ideaal cadeau! Deze bon is namelijk inwisselbaar tijdens het online boeken van alle aangeboden tours. Zo kan je gezellig met een kleine groep aansluiten bij de Breda Highlight Fietstour, of juist heerlijk romantisch gaan voor de Breda Highlight Privetour voor jullie alleen. Wil je het Bourgondische karakter van de stad ervaren? Dan is de Bredase Bierwandeling écht een tour voor jullie!

Wij helpen je graag verder

Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een tour naar jouw wensen! Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast kunnen ze wat meer vertellen over de inhoud van ons fietsarrangement of een van de andere tours, waar je een cadeaubon voor aan kunt schaffen. Wij zijn bereikbaar via de mail of telefonisch via 076-7002599.

Book Now
Open chat