16/07/2018

De Highlights

De Highlights van Breda

Breda is uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland! Met een fiets- of wandeltocht met seeBreda ontdek je waarom. Onze lokale gidsen brengen je langs alle bezienswaardigheden van Breda. Leer de bourgondische binnenstad kennen en kom tot rust in de natuurlijke omgeving van Breda!

Bezienswaardigheden van Breda

We volgen een mooie route langs de bezienswaardigheden van Breda. We laten je graag onder andere de Koepelgevangenis, het Kasteel van Breda, de Blind Walls en de Poolse Tank zien. Ook vertellen onze gidsen je graag het verhaal over Moby Dick, het verdwaalde zeehondje dat dagen zwom in de grachten van Breda. Halverwege genieten we van een drankje in één van de gezelligste wijken van Breda.

Bezienswaardigheden van Breda - seeBreda

Praktische informatie

Onze fietstour langs de bezienswaardigheden van Breda start op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers. STEK bevindt zich op 1 kilometer van station Breda. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Boek je onze Breda Highlight Wandeltour? Dan halen onze gidsen je ook graag op bij je hotel of bij het station van Breda.

Zowel de Breda Highlight Fietstour als de Breda Highlight Wandeltour is al te boeken vanaf 2 personen. Ben je met een grote groep? Ook dan ben je van harte welkom om de bezienswaardigheden van Breda met ons te bekijken! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl. Wij helpen je graag!