Ontdek Breda: De leukste tours in Breda!

Breda is een prachtige, vrolijke stad in het zuiden van Nederland. Met onze fietstours in Breda ontdek je verschillende historische monumenten uit het Nassau-tijdperk en hoor je verhalen over een ontsnapping uit de Koepelgevangenis en de manager van Elvis Presley.

Breda is de perfecte stad voor een lange weekendtrip en we kunnen jou helpen er het beste van te maken! Tijdens onze rondleidingen door de stad, zullen we je Breda laten zien door de ogen van een Brabander. Onze fiestours zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu met een groep vrienden bent, een zakenreis of gewoon met z’n tweetjes. Spring op één van onze fietsen of strik de veters van je schoenen en wij nemen je mee op pad!Onze tours in Breda met ervaren gidsen:

Breda Highlight Fietstour
Breda Highlight Fietstour

Ontdek Breda op de fiets met een van onze groepsrondleidingen

Breda Highlight Wandeltour
Breda Highlight Wandeltour

Verken Breda aan de hand van een privé wandeltour met jouw eigen groep

Breda Highlight Privétour
Breda Highlight Privétour

Bezoek de hoogtepunten van Breda met je eigen groep en gids

Een tour op maat in Breda
Een tour op maat in Breda

Laat ons jouw speciale wensen verwerken in een stadstour door BredaTours in Breda: laat je rondleiden door een local

Ontdek deze geweldige stad tijdens onze stadtours en laat één van onze gidsen de cultuur en geschiedenis met jou delen. Onze rondleidingen zijn de beste manier om in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Breda te leren kennen. We hebben vier verschillende tours: de Breda Highlight Fietstour, de Breda Highlight Wandeltour, de Breda Highlight Privétour en Een tour op maat in Breda.


Breda Highlight Fietstour

Tijdens de Breda Highlight Fietstour, verken je vele Bredase bezienswaardigheden op de fiets. Hoogtepunten zijn onder meer het Valkenberg Park, Kasteel van Breda , Spanjaardsgat en nog vele andere. Deze fietstour in Breda is een spannende manier om de stad te ervaren en veel terrein te bestrijken. Bovendien is het al te boeken vanaf 1 persoon en kost het niet meer dan €25 p.p. Een ideale activiteit voor in het weekend!

Breda Highlight privé Tour

Daarnaast bieden we deze tour ook aan als Highlight Privé Tour in Breda. Deze tour is hetzelfde als onze Breda Highlight Fietstour, maar wordt gegeven aan jouw groep alleen. Je hebt de gids dus helemaal voor jezelf!

Breda Highlight Wandeltour

Verplaats je je liever te voet? Dan is onze Breda Highlight Wandeltour een goede optie. We laten je de hoogtepunten van Breda zien maar deze al wandelend. Tijdens deze rondleiding kun je de meest interessante en unieke locaties in het centrum van Breda van dichtbij bekijken en kom je ook meer te weten komen over de interessante geschiedenis.

Breda Rondleiding op maat

Ten slotte hebben we ook onze Breda-rondleiding op maat, waarbij we onze tour aanpassen aan de behoeften van jouw groep. We kunnen je bijna elke mogelijke tour of bedrijfsservice aanbieden – alleen jouw verbeelding stelt de limiet.

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, bieden onze fiets- en wandeltours meerdere gidsen voor verschillende groepsgroottes, zodat iedereen de best mogelijke, persoonlijke aandacht krijgt. Fietsen in Breda met seeBreda is leuk, veilig en simpelweg de beste manier om deze prachtige bestemming te leren kennen!

Boek vandaag nog een Tour!

Ontdek Breda en laat je rondleiden door een van onze ervaren gidsen.


Bekijk ook onze andere tours in Den Haag en in Rotterdam

Sitemap