LET OP: Onze tours gaan weer van start maar wel met extra maatregelen rondom het Coronavirus! Lees ons uitgebreide tourprotocol voor de maatregelen.

Ontdek Breda: De leukste tours in Breda!

Breda is een prachtige, vrolijke stad in het zuiden van Nederland. Met onze fietstours in Breda ontdek je verschillende historische monumenten uit het Nassau-tijdperk en hoor je verhalen over een ontsnapping uit de Koepelgevangenis en de manager van Elvis Presley.

Breda is de perfecte stad voor een lange weekendtrip en we kunnen jou helpen er het beste van te maken! Tijdens onze rondleidingen door de stad, zullen we je Breda laten zien door de ogen van een Brabander. Onze fiestours zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu met een groep vrienden bent, een zakenreis of gewoon met z’n tweetjes. Spring op één van onze fietsen of strik de veters van je schoenen en wij nemen je mee op pad!

Onze tours in Breda met ervaren gidsen:

Groepsactiviteiten in omgeving Breda
Breda Highlight Fietstour

Ontdek Breda op de fiets met een van onze spontane groepsrondleidingen

Breda Highlight Wandeltour
Breda Highlight Wandeltour

Het compacte stadscentrum van Breda heeft veel te bieden. Wandelend zie je het meest!

Breda Highlight Privétour<br>
Breda Highlight Privétour

Bezoek de mooiste bezienswaardigheden van Breda met je eigen gids

de Bredase Bierwandeling
de Bredase Bierwandeling

Een bourgondische stadswandeling langs drie lokale brouwerijen

Tours in Breda: laat je rondleiden door een local

De leukste tours in Breda boek je bij seeBreda!

Ontdek deze geweldige stad tijdens onze stadtours en laat één van onze gidsen de cultuur en geschiedenis met jou delen. Onze rondleidingen zijn de beste manier om in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Breda te leren kennen. We hebben verschillende soorten tours: de Breda Highlight Fietstour, de Bredase Bierwandeling, de Breda Highlight Privétour, de Breda Highlight Wandeltour en verschillende groepsactiviteiten op maat in Breda.


Breda Highlight Fietstour

Tijdens de Breda Highlight Fietstour, verken je vele Bredase bezienswaardigheden op de fiets. Hoogtepunten zijn onder meer het Valkenberg Park, Kasteel van Breda , Spanjaardsgat en nog vele andere. Deze fietstour in Breda is een spannende manier om de stad te ervaren en veel terrein te bestrijken. Bovendien is het al te boeken vanaf 1 persoon en kost het niet meer dan €25 p.p. Een ideale activiteit voor in het weekend!

Breda Highlight Privé Tour

Daarnaast bieden we deze tour ook aan als Highlight Privé Tour in Breda. Deze tour is hetzelfde als onze Breda Highlight Fietstour, maar wordt gegeven aan jouw groep alleen. Je hebt de gids dus helemaal voor jezelf!

Breda Highlight Wandeltour

Verplaats je je liever te voet? Dan is onze Breda Highlight Wandeltour een goede optie. We laten je de hoogtepunten van Breda zien maar dan al wandelend. Tijdens deze rondleiding kun je de meest interessante en unieke locaties in het centrum van Breda van dichtbij bekijken en kom je ook meer te weten komen over de interessante geschiedenis.

Bredase Bierwandeling

De Bredase Bierwandeling is een perfecte activiteit voor teambuilding, de jaarlijkse familiedag of tijdens een vriendenweekend. De leukste verhalen van de stad hoor je aan de hand van een rondleiding langs verschillende Bredase brouwerijen. En natuurlijk stoppen we hier even om verschillende, ambachtelijke biertjes te proeven.

Breda Rondleiding op maat

Ten slotte hebben we ook onze Breda-rondleiding op maat, waarbij we onze tour aanpassen aan de behoeften van jouw groep. We kunnen je bijna elke mogelijke tour of bedrijfsservice aanbieden – alleen jouw verbeelding stelt de limiet.

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, bieden onze fiets- en wandeltours meerdere gidsen voor verschillende groepsgroottes, zodat iedereen de best mogelijke, persoonlijke aandacht krijgt. Fietsen in Breda met seeBreda is leuk, veilig en simpelweg de beste manier om deze prachtige bestemming te leren kennen!

Boek vandaag nog een Tour!

Ontdek Breda en laat je rondleiden door een van onze ervaren gidsen.


Bekijk ook onze andere tours in Den Haag en in Rotterdam

Book Now
Open chat