10% korting bij seeBreda tijdens FietsFiesta 2019

Ook in 2019 sluit seeBreda zich aan bij hét fietsevenement van Breda en omstreken: FietsFiesta 2019. Op 22 en 23 juni staat het Haveneiland Breda in het teken van de fiets en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Net als in 2018 biedt seeBreda extra tours aan dit weekend en krijg je bovendien 10% korting op de boekingen je maakt voor het FietsFiesta 2019 weekend. Vergeet niet de code SEEFF2019 te gebruiken!


In 2018 streek FietsFiesta voor het eerst neer in de wijk Belcrum, en toverde Pier 15 en omstreken om tot een heus feestje van de fiets. Ook dit jaar staat er weer van alles op het programma; van fietstochten tot workshops, en feestjes tot presentaties. Zo kan je meedoen aan georganiseerde tochten voor racefietsen en mountainbikes . Verder zijn er ook verschillende tochten op de stadsfiets, waaronder de Blind Walls Fietstour en onze Breda Highlight Fietstour.

Naast actie is er ook voldoende mogelijkheid tot ontspanning. Het festivalgevoel wordt versterkt door goede catering, verschillende feestjes en de gastvrijheid van Pier 15. Ook zijn er verschillende exposities te bewonderen. Bijvoorbeeld van lowriders, en zal de nieuwe promovideo van 076 Fietst hier gelanceerd worden. Leuk feitje; onze tour komt daarin voor! Dat wil je zien toch?

Special ter gelegenheid van FietsFiesta bieden wij onze tour extra vaak en tegen gereduceerd tarief aan. Aansluiten bij onze Highlight Tour kan dus nu al vanaf €22,50 p.p. We beginnen en eindigen bij Pier 15, zodat je vol ondergedompeld zult worden in het festivalgevoel en tussendoor een verrassende kant van de Stad Breda leert kennen. Wij kijken alvast erg uit naar die feest van de fiets en hopen jou daar ook te zien! Tot 22 en 23 juni op het Haveneiland!

Book Now
Open chat