Onze fiets- en wandeltours in Breda

Met z'n tweetjes een weekendje in Breda? Of juist met het hele gezin? Vriendengroep, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met een groep mee of je eigen privégids? Alles is mogelijk bij seeBreda!
Go to Breda Highlight Fietstour

Breda Highlight Fietstour

Breda is uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland! Ontdek waarom tijdens een fietstour die je langs alle highlights van deze bourgondische binnenstad en haar omgeving leidt. Boek nu de seeBreda Highlight Tour!

Go to BREDA HIGHLIGHT PRIVÉTOUR

BREDA HIGHLIGHT PRIVÉTOUR

Je eigen familie, vrienden of collega’s en een van onze enthousiaste gidsen die je leukste en mooiste plekjes van Breda laat zien tijdens een fietstour. Dat klinkt toch fantastisch? Boek nu de seeBreda Highlight Privétour!

Go to BREDA HIGHLIGHT WANDELTOUR

BREDA HIGHLIGHT WANDELTOUR

Lekker rustig door Breda wandelen met een gids die over alles wel iets kan vertellen? Historie, anecdotes en de beste kroegjes om na de tour een biertje te drinken? Boek de seeBreda Wandeltour!

Go to speciale wensen? boek een tour op maat!

speciale wensen? boek een tour op maat!

Iets te vieren met het bedrijf? Of met de hele familie op stap? Een op maat gemaakte tour door het prachtige Breda is dan absoluut een aanrader. Of je Breda nu al kent of nog helemaal niet. Boek nu een groepsuitje op maat bij seeBreda.

Breda, veelzijdig en gezellig

Shoppen, stappen, cultuur, historie en heel veel bijzondere verhalen!
De ideale stad voor een citytrip!

Leer Breda op een spontane en gezellige manier kennen door op avontuur te gaan met de lokale gidsen van seeBreda. In meerdere talen bieden wij tours van 2,5 a 3 uur aan, die u door het centrum en de buitengebieden van de stad voeren. Kom alles te weten over de bezetting van de Spanjaarden, de omstreden manager van Elvis, de verdwaalde zeehond Moby Dick en doe inspiratie op voor de rest van uw verblijf in de Parel van het Zuiden.

  • Wij kennen de stad op ons duimpje!

  • Uiteraard stoppen we op een gezellige plek!

  • Onze Gazelle fietsen met zeven versnellingen zijn goed onderhouden!

  • STEK bevindt zich op 1km van Breda Centraal. Gratis parkeermogelijkheid voor de deur!

Het was een fantastische fietstocht met een perfecte balans tussen stad en natuur. De tourguide was relaxed, wist veel en bracht de nodige humor in de fietsroute, leuk! Veel weetjes over Breda die ik zelf als Bredanaar niet wist! Afsluiten met een biertje op Stek. We hadden een topdag!

Jop

<< Vorige
Volgende >>

Bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeest vieren in Breda?

Laatste nieuws

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze fietstours, wandeltours of wil je meer weten voordat je reserveert? Vraag wat je wilt, we helpen graag! Je kan ons ook telefonisch bereiken op 076-7002599.
Sitemap