Instant Camera Tour

NB: Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus bieden wij momenteel GEEN tours aan!

Creëer je eigen souvenirs tijdens een fotogenieke stadswandeling door Breda

De Instant Camera Tour is een fotogenieke stadswandeling die Breda vanuit een ander perspectief laat zien. Samen met één van onze lokale gidsen en gewapend met een Fujifilm Instax camera, ga je op pad om de mooiste plekken van Breda en leukste mensen uit jouw groep vast te leggen op instax foto’s. Aan het eind van de tour sta je met een handvol herinneringen en nieuwe fotografische kennis in het hart van Breda. De Instant Camera Tour is een creatieve en interactieve groepsactiviteit, geschikt voor elke familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest!

INSTANT CAMERA TOUR DETAILS

  • Elke dag van het jaar te boeken
  • vanaf 4 personen
  • 3 uur
  • 35,- p.p.
  • Inclusief btw, gids, Fujifilm Instax Camera & 10 opnames
  • Exclusief consumpties & extra foto’s


Instant foto’s maak je met de Instax Camera’s van Fujifilm

Iedereen is wel bekend met het principe van de polaroidfoto en de bijbehorende instant camera’s waar ze uit komen rollen. Dankzij een ingewikkeld chemisch procédé kan men als sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw direct resultaat zien van een genomen foto. Nu, in het digitale tijdperk, is dat een vanzelfsprekendheid geworden, maar hoe bijzonder moet dat in die tijd geweest zijn? En mede dankzij de Instax Camera’s van Fujifilm is die magie vandaag de dag nog te ervaren, met name tijdens de Instant Camera Tour door Breda. Naast de leukste verhalen over de stad vertellen we je wat de Instax camera’s zo leuk maakt en geven we de kans om te experimenteren met verschillende modellen. We testen je creactieve skills en sturen je naar huis met je zelfgemaakte souvenirs. Op deze manier ontdekken een stad ontdekken is een unieke ervaring die je graag deelt met familie, vrienden of collega’s!

Wat is er te zien in Breda?

Bij Breda denk je al snel aan de geschiedenis van de Oranje-Nassau’s en de gezellige binnenstad. Maar heb je het hippe Havenkwartier wel eens bezocht, daar waar creativiteit het gewonnen heeft van de industrie? Met ons ontdek je de volgende fotogenieke bezienswaardigheden in Breda:

Stek
Valkenbergpark
Kasteel van Breda
Geboortehuis Colonel Parker
de Koepelgevangenis
Chassé Campus
de Poolse Tank
Pier 15
Blind Walls Gallery
de Grote Markt & Kerk
Spanjaardsgat


Praktische info


Boek de Instant Camera Tour via de kalender hier rechts. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of +31 (0) 76 700 25 99 .

De prijs per persoon is inclusief huur van de camera en een cassette met 10 opnames. De modellen waar uit gekozen kan worden zijn de Instax Mini 11, Instax SQ6 en de Instax Wide 300 en in verschillende kleuren beschikbaar. Vind je 10 opnames te weinig? Voor €10 ontvang je een extra cassette van 10 opnames.

Beschikbaarheid

NB: de Instant Camera Tour is te boeken vanaf 4 deelnemers.

Ben je met minder dan 4 personen en vinden jullie het niet erg om met anderen op pad te gaan? Laat het weten! We zetten dan een instaptour online, waar dus ook andere groepen zich voor in kunnen schrijven. Zo komen jullie samen hopelijk tot de minimale groepsgrootte.

Book Now
Open chat