Breda Highlight Privé Tour

NB: Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus bieden wij momenteel GEEN tours aan!

Ontdek het gezellige Breda aan de hand van je eigen gids!

Wist je dat de Vrede van Breda invloed heeft gehad op de wereldgeschiedenis? Dat Elvis Presley door verschillende inwoners in de Boschstraat gespot is? En dat Breda zijn eigen Paard van Troje heeft? Tijdens deze rondleiding heeft jouw groep de gids voor zichzelf en kan je hem of haar álles vragen over de stad. Een fietstour door Breda is de leukste groepsactiviteit tijdens een familiedag, vriendenweekend of bedrijfsuitje! Onze fietstours maken jouw dagje uit in Breda helemaal compleet.

Onze privé tour is een groepsactiviteit om niet te missen

Breda is verkozen tot Beste Binnenstad van Nederland en dat is een bevestiging van wat wij al lang wisten. Mocht je nog een bestemming zoeken voor een groepsactiviteit, twijfel dan niet en kies Breda! Wij van seeBreda vertellen je graag wat er te zien en doen is in de Parel van het Zuiden. Boek een privé fietstour en je hebt de gids 3 uur lang voor jouw groep alleen. Of je nu met familie, vrienden of het bedrijf op stap bent, wij zorgen voor een rondleiding waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wat is er te zien in Breda?

Breda staat natuurlijk bekend om zijn historische binnenstad en gezellig karakter, maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden dan dat alleen. Tijdens een rondleiding van seeBreda kom je langs verschillende bezienswaardigheden:

Stek
Valkenbergpark
Kasteel van Breda
Geboortehuis Colonel Parker
de Koepelgevangenis
Chassé Campus
de Poolse Tank
de Ginnekenmarkt
Kasteel Bouvigne
Moby Dick
• Blind Walls Gallery
de Grote Markt & Kerk
Spanjaardsgat


Praktische info

Onze fietstours starten op STEK, een broedplaats voor creatieve ondernemers dat zich bevindt op 1 kilometer van Breda CS. Aan de Veilingkade, recht voor de deur, kan men gratis parkeren. De Breda Highlight Privé Tour is te boeken vanaf €150,- en wordt elke dag aangeboden op verschillende tijden. De rondleiding duurt 3 uur en is ongeveer 14 kilometer.

Boek de Breda Highlight Privé Tour via de kalender hier rechts. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@seebreda.nl of 076 – 700 25 99.

Beschikbaarheid

Wil je het start- of eindpunt van de tour wijzigen of een speciale plek aandoen tijdens de fietstour? Kom je met een hele grote groep? Neem dan contact met ons op en we maken een rondleiding op maat! Ga je liever al wandelend op pad? Check dan de Breda Highlight Wandeltour.

Book Now
Open chat