29/10/2018

Rondleiding Breda

Met z’n tweetjes een weekend in Breda? Of juist met het hele gezin? Vriendengroep, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met een rondleiding door Breda leer je de Nassaustad pas écht kennen. seeBreda organiseert stadswandelingen en fietstours door Breda. Met onze gids bekijk je alle highlights van de stad en geniet je van een heerlijk drankje in één van de leuke cafés die Breda rijk is. Strik je veters of spring op de fiets met onze gids en ontdek het mooie Breda met een rondleiding!

Met stadsgids door Breda

Een rondleiding met stadsgids door Breda is een leuk en actief uitje dat ideaal is om te boeken als bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Onze stadswandelingen en fietstours laten je alle highlights van het gezellige Breda zien. Op zoek naar historie, anekdotes en de beste kroegjes om na de tour een biertje te drinken? Boek dan één van onze rondleidingen.

Speciale wensen?

Heb je iets te vieren met het bedrijf? Of ga je met de hele familie een dag op pad? Een op maat gemaakte rondleiding door het prachtige Breda is dan absoluut een aanrader. Of je Breda nu al kent of nog helemaal niet.

Fietstour Privétour Wandeltour Op maat
Breda Rondleiding Fietstour Breda Rondleiding Privetour Breda Rondleiding Wandeltour Breda Rondleiding op maat

Boek een rondleiding door Breda

Onze Highlight Fietstour start op Stek, een broedplaats voor creatieve ondernemers in Breda. Je kunt hier voor de deur parkeren. Kies je voor één van onze stadswandelingen? Onze gids komt jullie ook graag bij je hotel ophalen. Onze rondleidingen zijn te boeken vanaf 2 personen. Ben je met een grote groep? Ook dan ben je van harte welkom voor een rondleiding met seeBreda. Je kunt contact met ons opnemen via 076 700 25 99, info@seebreda.nl of door het contactformulier in te vullen.

Book Now
Open chat