Vrijgezellenfeest vieren in Breda? De beste tips voor een onvergetelijk weekend!

Stapt een vriend(in) binnenkort in het huwelijksbootje en heb jij de eer om een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Breda te organiseren? Dan begin je natuurlijk met het uitkiezen van een leuke bestemming. Breda staat bekend als populaire stad om vrijgezellenfeesten te vieren, vanwege de dichtheid van kroegen en een breed scala aan activiteiten die je in en om de stad kunt doen. Natuurlijk kan je de ‘vrijgezel’ in een gek pakje hijsen en een willekeurige kroegentocht organiseren, maar als je op zoek bent naar een originele invulling van jullie vrijgezellenfeest, helpen wij je graag op gang met een aantal leuke tips. Veel plezier met voorbereiden en graag tot in Breda tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Instant Camera Tour

De Instant Camera Tour is een perfecte activiteit om tijdens een vrijgezellenfeest in Breda te doen. Het combineert een mooie wandeling langs de bezienswaardigheden van Breda met een creatieve uitdaging. Creëer jullie eigen aandenken aan deze fantastische dag met de Instax Camera’s van FUJIFILM. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook elkaars artistieke kant. Iedere deelnemers aan de tour krijgt een camera en 10 foto’s tot zijn beschikking. Denk goed na over de locatie, compositie en het licht. Maak foto’s waar jullie jaren later nog samen om kunnen lachen.

Expeditie Robinson

Mag het vrijgezellenfeest in Breda een sportief randje hebben? Dan is dit spel echt wat voor jullie! Waarschijnlijk ken je Expeditie Robinson al van televisie. Zo niet, dan leggen we het graag aan je uit. Expeditie Robinson is een programma waar een groep van ongeveer 20 personen op een onbewoond eiland wordt gezet. Ze worden onderling uitgedaagd door middel van het spelen van verschillende spellen. In Breda is er een soort real-life versie van gemaakt. Je wordt opgedeeld in teams en strijd tegen elkaar in verschillende rondes. Er worden jokers verdiend, die je later weer in kan zetten op een belangrijk moment. Jouw team wint wanneer je in de laatste ronde vuur maakt en als eerste de fluitketel laat fluiten. Erg leuk voor iedereen die houdt van een uitdagend spel!

Escape room

Dit fenomeen kan je bijna niet ontgaan zijn, escape rooms schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Je gaat met jouw gezelschap een kamer in en probeert allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Op die manier kun je de kamer verlaten. Een super leuke en spannende activiteit voor het vrijgezellenfeest in Breda. Er verschillende plekken waar je een Escape Room kan spelen. Bijvoorbeeld Escape the Bomb Diner Game. Je raadt het al, gedurende een heerlijk diner los je raadsels, codes en puzzels op. Dit gebeurt in teams en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk geld verdient tijdens het oplossen van de spellen. Uiteindelijk heb je dat geld nodig voor het openen van de kluis, of anders…. Hoe stressbestendig zijn jullie?

De Bredase Bierwandeling

Een kroegentocht kan echt niet ontbreken tijdens een geslaagd vrijgezellenfeest. Breda staat bekend om zijn leuke en gezellige kroegen. De kroegen liggen allemaal dicht bij elkaar waardoor je gemakkelijk van kroeg naar kroeg hopt. Vieren jullie het vrijgezellenfeest graag op een wat ingetogenere manier, maar willen jullie wel op kroegentocht? Dan is de Bredase Bierwandeling wat je zoekt. Tijdens deze 3 uur durende culturele kroegentocht proef je niet alleen de lekkerste bieren van Bredase bodem, maar hoor je ook nog eens de tofste verhalen van een lokale gids. Kom lekker genieten van Bourgondisch Breda tijdens een vrijgezellen weekend op nooit te vergeten. Een ding is zeker; hier zal op de bruiloft nog over nagepraat worden! 

Book Now
Open chat