Wat te doen in Breda tijdens de Winter?


Betoverend Breda!

Breda wordt van 21 december 2019 tot en met 1 januari 2020 omgetoverd tot een winterdorp, de Grote Markt krijgt een intieme wintersfeer. Deze editie van Betoverend Breda staat in het teken van ‘samen Breda betoveren’. Wat is er allemaal te doen in Breda?


Activiteiten voor kinderen

Careltje, het mysterieuze mannetje dat al eeuwen onder de Grote Markt woont, heeft het de afgelopen maanden enorm druk gehad met de voorbereidingen van Betoverend Breda. Hij verzint altijd wat te doen in Breda. Door de hele stad heeft hij lantaarns verstopt, die kinderen tijdens Careltjes kerstavontuur kunnen gaan zoeken. Daarnaast heeft hij een bouwplaat ontworpen van betoverende kerstlaantaartjes, waarmee kinderen zelf kunnen knutselen. Ook organiseert Careltje de Silent Night op de ijsbaan, waar bezoekers zelf achter de Dj-booth plaats kunnen nemen. Als kers op de taart hangt Careltje ook nog een spectaculaire lamp op in de Grote Kerkom de Betovering van Breda compleet te maken.

Tip: vergeet niet een selfie te maken bij Careltjes Wenscorner naast de enorme, prachtig versierde kerstboom op de Grote Markt! Wie weet win je daar nog een prijs mee! 
We kunnen niet wachten tot we op de Grote Markt kunnen schaatsen en de levensgrote Kerstboom bewonderen. Wie weet zien we je tijdens Betoverend Breda!


Wil je Breda tijdens de winterdagen liever niet op eigen houtje ontdekken? Bekijk dan het uiteenlopende aanbod van seeBreda en kom erachter wat te doen in Breda. We bieden verschillende soorten tours aan, waaronder de Breda Highlight Wandeltour en de Bredase Bierwandeling. Wandelend door de stad proef je de kerstsferen pas echt!

Book Now
Open chat