Wat te doen op maandag in Breda?: Speciaalbieravond XXL


Maandagavond bier drinken? Ja, dat kan! Zeker in Bourgondisch Breda. Elke eerste maandag van de maand slaan de bars Studio Dependance en Proost de handen ineen en organiseren ze de Speciaalbieravond XXL. Op deze avond is voor ieder z’n smaak, wel een bijpassend biertje te vinden.

Maandagavond speciaalbieravond Breda.

Van S naar XXL

Op maandagavond konden de straten in het centrum van Breda nogal leeg aanvoelen. Gelukkig hebben Jeroen Hersbach, eigenaar van studio Dependance, en zijn team hier verandering in gebracht. Met hun Speciaalbieravond op elke eerste maandag van de maand loopt de Havermarkt ook op dit moment van de week gewoon vol. Het is nu al jaren zo’n groot succes in Breda dat hij inmiddels samenwerkt met bar Proost en het evenement omgetoverd is naar de Speciaalbieravond XXL. Bij studio Dependance worden er extra tafels en banken op het terras gezet en bij Proost kan je terecht op het dakterras dat uitzicht heeft op de Grote Kerk.

Op zoek naar jouw favoriete bier

Naast de 150 speciaal bieren die Dependance al op zijn kaart heeft staan, komen er op de maandagavond heel wat nieuwe bij. Je hebt uiteindelijk keuze uit ruim 200 verschillende bieren. Elke maand werken beide bars met een verschillend thema en worden er andere brouwerijen uitgelicht. De bieren van de gekozen brouwerij zijn vervolgens de gehele maand te verkrijgen bij studio Dependance, dus je hoeft gelukkig niet alle smaken in één avond tot je te nemen.

Dé activiteit van de maandagavond

De speciaalbieravonden beginnen om 19:00 uur en gaan door tot sluitingstijd, 02:00 uur. Voor de prijs van €12,50 koop je een stempelkaart en geniet je van 4 verschillende speciaal bieren. Als de kaart niet vol gestempeld is, kan je hem gewoon de volgende maand verder vullen. Klinkt dat niet als een heerlijke invulling van jouw maandagavond in Breda? Of je nu lekker wilt borrelen met collega’s of een uitstapje met vrienden maakt, op maandagavond zit je goed aan de Havermarkt. Hier beleef je gegarandeerd een gezellige avond tussen studenten, bierliefhebbers en Bourgondiërs.

Maandagavond speciaalbier Breda.

De Bredase Bierwandeling

Drink je liever niet doordeweeks? Of ben je benieuwd naar speciaal bieren die enkel en alleen uit Breda komen? Loop dan eens mee met de Bredase Bierwandeling, onze culturele kroegentocht die je letterlijk de gastvrijheid van Breda laat proeven.
Klik hier voor meer informatie over de leukste groepsactiviteit van Breda. 

Maandagavond bier drinken Breda.

De datum voor de eerst volgende speciaalbieravond XXL kan je vinden op de website van Studio Dependance.


Book Now
Open chat