11/02/2019

Vacature Stadsgids

seeBreda is op zoek naar stadsgidsen!

Vind jij het ook terecht dat Breda de beste binnenstad van Nederland genoemd wordt? Houd je ervan om buiten te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten? Ben je graag op vakantie in eigen stad? Dan is gidsen bij seeBreda jou op het lijf geschreven.

Als stadsgids leidt je deelnemers van onze tours langs de vele hoogtepunten van Breda. Natuurlijk hebben we het dan over de Grote Markt, het Kasteel van Breda en de Koepelgevangenis, maar ook over het standbeeldje van Moby Dick, het geboortehuis van Colonel Parker en een muurschildering van Blind Walls Gallery. ­­

We zoeken nieuwsgierige mensen, bij voorkeur freelancers die meerdere talen spreken, Breda op hun duimpje kennen en goed met mensen om kunnen gaan. seeBreda biedt een ontspannen werkomgeving waar het plezier van de gast en de liefde voor Breda centraal staan.

Van onze stadsgidsen verwachten we:

  • Enthousiasme
  • Affiniteit met de stad Breda
  • Comfortabel als (bege)leider, kunnen fungeren als aanspreekpunt van een groep
  • Flexibiliteit/improvisatievermogen
  • Beschikbaarheid in de weekenden en op feestdagen

seeBreda biedt een zelfstandige werkomgeving, waarbij gidsen met hun eigen groep (max. 15 personen) op pad gaan. De werkzaamheden gebeuren op oproepbasis en uitbetaling is gebaseerd op het aantal uitgevoerde tours. Je wordt onderdeel van een gezellig team met grote liefde voor de stad. Bereid je alvast voor op de teamuitjes; onze jaarlijkse bowlingcompetitie begint steeds serieuzer te worden!

Wil je ons huidige team komen versterken? Stuur dan een mail naar info@seebreda.nl of bel Tino van den Berg op 06-18953800.

Wat te doen in omgeving Breda
Book Now
Open chat